Άλλη μια κακή εμφάνιση, άλλη μια ήττα για τον ΠΑΟΚ με 1-0 από τη Βίντι

Κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ αποδείχτηκε η Βίντι αφού ούτε από την Ουγγαρία δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0. Πλέον η πρόκριση φαντάζει πολύ δύσκολη για τον δικέφαλο καθώς χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να έχει τύχη.

 

Η εξέλιξη του αγώνα

 

Οι δύο ομάδες μπήκανε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο κάτι που απεικονίζεται και στις  λιγοστές ευκαιρίες που είχανε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βίντι ευτύχισε στο 50ο λεπτό να βρει το γκολ που αποδείχτηκε καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα. Ένα λάθος στο χώρο του κέντρου από τον Βέρνμπλουμ δεν πέρασε ανεκμετάλλευτο από τους γηπεδούχους και έπειτα από μία ωραία ομαδική προσπάθεια ο Γκιόργκι Μιλάνοφ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Στη συνέχεια ο δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως επιτυχία και αναπόφευκτα γνώρισε την ήττα.

Bίντι (Μ. Νίκολιτς): Κόβατσικ, Φιόλα, Γιουχάς, Βινίσιους, Στοπιρά, Πάτκαϊ, Νεγκό, Χάντζιτς, Μιλάνοφ (58’ Νικόλοφ), Σέποβιτς (77’΄Χόντζιτς), Χιούστι (66’ Κόβακς).


ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Βέρνμπλούμ, Σάχοφ, Λημνιός (60’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί (63’ Άκπομ), Ζαμπά (70’ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Η βάθμολογια του ομίλου έχει ως εξής :

 

Tσέλσι                 12

Βίντι                      6

ΠΑΟΚ                    3

Μπάτε Μπορίσοφ    3

 

Επόμενη αγωνιστική:  Τσέλσι-ΠΑΟΚ, Μπάτε Μπορίσοφ – Βίντι

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:[home]

Καμία δημοσίευση για προβολή