Άνοιξε η πλατφόρμα του taxisnet για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων 2020

Άνοιξε το Taxisnet για να υποδεχτεί τις φορολογικές δηλώσεις 2020. Οι εμπρόθεσμες αρχικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος πρέπει να υποβληθούν μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής ανέφερε πως λόγω της πανδημίας του κοροναϊού ενδεχομένως δοθεί παράταση στην υποβολή τους, ενώ ταυτόχρονα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αυξηθεί σε έως και 10 δόσεις η αποπληρωμή του φόρου εισοδήματος.

Μέσω του taxisnet μπορείτε να υποβάλετε την αρχική εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα φορολογικά έτη 2015 και μετά ή την τροποποιητική δήλωση φορολογίας εισοδήματος για τα ίδια έτη, συνυποβάλλοντας εφόσον υπάρχει υποχρέωση, το έντυπο Ε2 (Αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας) ή/και το έντυπο Ε3 (Κατάσταση οικονομικών στοιχείων από επιχειρηματική δραστηριότητα).

Μπορείτε επίσης να δείτε και να εκτυπώσετε τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός σας και τα αντίστοιχα εκκαθαριστικά σημειώματα / πράξεις διοικητικού προσδιορισμού φόρου, για τα οικονομικά έτη 2003 και μετά.

Για περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καμία δημοσίευση για προβολή