Άνοδικά έκλεισε ο Γενικός Δείκτης, με κέρδη οι τράπεζες!

Ανέκαμψε η ελληνική αγορά μετά την βουτιά των διεθνών αγορών και των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 626,86 μονάδες καταγράφοντας άνοδο 0,16%, ενώ πριν το τέλος σημείωνε κέρδη 0,71%.

Μετά λοιπόν την διόρθωση στις ΗΠΑ, η μετοχή της Alpha bank έκλεισε στα 1,156 ευρώ με οριακή άνοδο 0,09%. Κέρδη 6,09% για την Εθνική Τράπεζα στα 1,568 ευρώ. Άνοδος 0,97% για την Eurobank στα 0,501 ευρώ. Άνοδος 6,36 % για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1.17 ευρώ. Κέρδη 4,31% για την ΔΕΗ στα 1,21 ευρώ. Άνοδος 1,42% για τον ΟΛΠ στα 15,72 ευρώ. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 47,2 εκατ. ευρώ.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.