Άνοδος για το Χρηματιστήριο με ώθηση από ΔΕΗ και Ιντρακόμ

Η σημερινή άνοδος στο χρηματιστήριο σημαδεύτηκε από τις μετοχές μεσαίας κεφαλαιοποίησης, καθώς εκτός από τις τράπεζες, ο όμιλος Ιντρακόμ και η μετοχή της ΔΕΗ ώθησαν την αγορά προς τις 710 μονάδες.

Ως εκ τούτου, ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 710,19 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,89%, με τις συναλλαγές να ανέρχονται στα 61,1 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά:

Με ράλι 8,5% η ΔΕΗ στα 1,66 ευρώ. Κέρδη 18,12% για την Ιντρακόμ στα 0,945 ευρώ. Με άνοδο 8% η Ιντρακάτ στα 1,35 ευρώ. Κέρδη 7,40% η Ιντραλότ στα 0,508 ευρώ. Κέρδη 4,74% για την Τεχνική Ολυμπιακή στα 1,88 ευρώ. Με άνοδο 2,05% η Eurobank στα 0,648 ευρώ. Κέρδη 1,34% η Εθνική Τράπεζα στα 1,59 ευρώ. Άνοδος 3,05% για την Alpha bank στα 1,317 ευρώ.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.