Αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, δύο ημέρες μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Η Μεγαλοοικονόμου έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Με την αποχώρησή της η πλειοψηφία της κυβέρνησης πέφτει στους 152 βουλευτές.

Στην επιστολής της αναφέρει πως «σας ενημερώνω, ότι παραιτούμαι από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής».
Μεγαλοοικονόμου: Οταν διαβάσει την επιστολή ο Τσίπρας, θα πω τους λόγους της παραίτησής μου

Η ίδια είπε πως στην επιστολή της προς τον Αλέξη Τσίπρα εξηγεί του λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Ωστόσο επειδή ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες, η κυρία Μεγαλοοικονόμου θα τον περιμένει να επιστρέψει, να διαβάσει την επιστολή της και στη συνέχεια η ίδια θα τη δώσει στη δημοσιότητα.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «είναι ωραίο η υπόθεση να έχει και λίγο σασπένς. Εσείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να έχετε και λίγο υπομονή».

Να υπενθυμίσουμε ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου τρέφει μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό κάτι που έκανε γνωστό στο πρόσφατο παρελθόν με δηλώσεις της.

Η επιστολή παραίτησης της Μεγαλοοικονόμου

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ