Απόδραση τεσσάρων κρατουμένων από το Μεταγωγών – Πήραν όπλα και το έσκασαν με περιπολικό

Απόδραση τεσσάρων κρατούμενων, δύο Αλβανών και δύο Γεωργιανών, από το Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι δύο Αλβανοί και οι δύο Γεωργιανοί που βρίσκονταν στο Μεταγωγών επειδή είχαν πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια στις φυλακές Κορυδαλλού, φώναξαν τον φρουρό στο κελί τους και εκεί – άγνωστο πώς – κατάφεραν να του βάλουν ένα αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και έτσι τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει την πόρτα.

Οι 4 κρατούμενοι στη συνέχεια του πήραν το όπλο και με αυτό ακινητοποίησαν και τους υπόλοιπους αστυνομικούς.

Όταν έφτασαν στο ισόγειο, οι δύο Αλβανοί και οι δύο Γεωργιανοί που έχουν απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπών και ληστειών, απείλησαν και τον εξωτερικό φρουρό από τον οποίο πήραν, επίσης, το όπλο του.

Οι τέσσερις κρατούμενοι, κατά πληροφορίες, κατάφεραν να πάρουν και ένα περιπολικό το οποίο παράτησαν λίγα εκατοντάδες μέτρα μακρύτερα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε και ανταλλαγή πυροβολισμών χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός με τους τέσσερις, πλέον, δραπέτες να διαφεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ μετά την οποία, λίγο πριν τις 7:30, συνελήφθη ο ένας από τους τέσσερις δραπέτες.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καμία δημοσίευση για προβολή