Απόκοσμη η επέτειος για την 25η Μαρτίου : Κράτησε λίγα λεπτά, με τους πολιτικούς αρχηγούς σε απόσταση “ασφαλείας”

Με έναν δυνατό αέρα, τις σημαίες να κυματίζουν, την πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους άδειους, ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί, το λιτό τελετουργικό για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

H πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, χαιρέτισε με νεύμα τους πολιτικούς αρχηγούς και τον πρόεδρο της Βουλής  και αποχώρησε από την Πλατεία Συντάγματος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σε απόσταση δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον, τίμησαν την ημέρα σε στάση προσοχής κατά την ανάκρουση του Εθνικού Υμνου και επίσης αποχώρησαν ησύχως.

4 μαχητικά αεροσκάφη Mirage 2000/-5 της Πολεμικής Αεροπορίας και έξι ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού και του Πολεμικού Ναυτικού.της αεροπορίας πέταξαν πάνω από την έρημη πόλη, θέλοντας να εμψυχώσουν το κοινό αίσθημα και να μεταδώσουν αισιοδοξία στους πολίτες, θυμίζοντας τα δύσκολα που πέρασε ο τόπος και τις νικηφόρες μάχες που μετράει το έθνος.