Αποβλήθηκε ο Μάρκου (ΣΥΡΙΖΑ) από την Βουλή μετά από απρεπή συμπεριφορά κατά βουλευτή του ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, με χυδαίες εκφράσεις και άσεμνη χειρονομία, προκάλεσε την αντίδραση βουλευτών, αλλά και την αποβολή του από τον προεδρεύοντα Γιάννη Μπούγα.

Ο Κώστας Μάρκου απευθυνόμενος στον συνάδελφό του από το ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο φέρεται να τού έκανε μια άσεμνη χειρονομία λέγοντάς του «σας τον κάναμε τον κ@@@ να» κάνοντας και την αντίστοιχη κίνηση. Αμέσως ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στην αίθουσα της Ολομέλειας με όλους τους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ και της ΝΔ να σηκώνονται όρθιοι και να διαμαρτύρονται έντονα για την απαράδεκτη αυτή κίνηση.

Το tweet του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

Ο προεδρεύων της Βουλής ζήτησε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από την αίθουσα, τον ανακάλεσε στην τάξη και όταν εκείνος αρνήθηκε αποφάσισε να διακόψει τη συνεδρίαση μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που προκάλεσε το μένος του κ. Μάρκου, με αποτέλεσμα να προβεί σε αυτή τη χυδαία κίνηση, ήταν το γεγονός ότι είχε πληροφορηθεί πως ο κ. Κωνσταντινόπουλος τον είχε χαρακτηρίσει νωρίτερα συνυφασμένο με την διαπλοκή και «λαμόγιο».

Καμία δημοσίευση για προβολή