Άρωμα γυναίκας στο επικοινωνιακό επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα – Η Έφη Αχτσιόγλου στο τιμόνι

Άρωμα γυναίκας. Αλλάζει το επικοινωνιακό επιτελείο του, μετά τη συντριβή ο Αλέξης Τσίπρας και καλεί “στα όπλα” μια γυναίκα – υπουργό που πράγματι έχει επιδείξει ήπιο επικοινωνιακό ποφίλ, την Έφη Αχτσιόγλου.

Επειτα από 8 ημέρες παλινωδιών μεταξύ της γραμμής «φταίει ο λαός που δεν μας κατάλαβε» και «πάμε για την πρωτιά στις εθνικές εκλογές», ο πρωθυπουργός αποφάσισε ότι για όλα φταίει το επικοινωνιακό επιτελείο και οι δημοσκόποι που άκουγε τόσο καιρό, κι όχι η ουσία της πολιτικής του, που έχει εξοργίσει τους πολίτες.

Ετσι, ο κ. Τσίπρας προχωρεί σε αποφάσεις με στόχο τον εξωραϊσμό της εικόνας της κυβέρνησης κι όχι στην ουσία.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αλλάζει σύνθεση και ο «πρωϊνός καφές» στο Μαξίμου με την αποχώρηση του Χ. Βερναρδάκη και την επανδραστηριοποίηση του Νίκου Παππά, ο οποίος βγαίνει όλο και πιο συχνά στα κανάλια προσπαθεί να ερμηνεύσει τα ανεξήγητα.

Έτσι το επιτελείο εκλογικής μάχης  του πρωθυπουργού θα αποτελείται από τουε Κυρίους Γ. Δραγασάκη, Ευκλ. Τσακαλώτο,  Αλ. Χαρίτση, Πάνο Σκουρλέτη και την Κυρία Έφη Αχτσιόγλου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος εκλογολόγος Ηλίας Νικολακόπουλος θα ενεργοποιηθεί για να αναλάβει  τον κρίσιμο τομέα των μετρήσεων της κοινής γνώμης.

Το μόνο που λείπει, για την ώρα, είναι ένα ισχυρό πολιτικό αφήγημα που θα μπορέσει να ανατρέψει το ρεύμα της Νέας Δημοκρατίας.

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις : [home]

Καμία δημοσίευση για προβολή