«Χάσαμε τη Μανταλένα-stop». Ξηλώνεται το πουλόβερ του Πάνου Καμένου

«Χάσαμε τη Μανταλένα-stop». Ξηλώνεται το πουλόβερ του Πάνου Καμένου

Η Κυρία Μανταλένα Παπαδοπούλου, μέχρι πρότινος εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το κόμμα του Πάνου Καμένου. Την απόφασή της αυτή δημοσιοποίησε με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου είχε πρόσφατα αναλάβει την κατάρτηση των ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ για τις προσεχείς εκλογές.

Μετά τη διαφοροποίηση και τη διαγραφή του Δημήτρη Καμένου, η αποχώρηση της Κυρίας Παπαδοπούλου αποτελεί νέο σοβαρό πλήγμα για τον αρχηγό των ΑΝΕΛ.

Κατάπτυστη συμφωνία

«Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό» γράφει στο facebook. « Η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».

Οι τίτλοι τέλους

Η ανάρτηση της Μανταλένας Παπαδοπούλου έχει ως εξής:

«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος.

Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».

Καμία δημοσίευση για προβολή