Διαφοροποιήθηκε από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές ο Γ.Δ κλείνοντας με άνοδο 0,80%

Θετικά έκλεισε η Αθήνα η οποία σήμερα διαφοροποιήθηκε από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές, καθώς έκλεισε με κέρδη 0,80%. Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε στις 620,60 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 0,80% ενώ οι συναλλαγές ανήλθαν σε 23,7 εκατ. ευρώ, με πακέτα 3,2 εκατ. ευρώ.

Όπως φαίνεται, σε μια συνηθισμένη χαμηλών τόνων συνεδρίαση οι επενδυτές προχώρησαν σε επιλογή μετοχών που βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα τιμών και μπορούν να πρωταγωνιστήσουν υπό ορισμένες συνθήκες.

Έτσι ξεχώρισαν μια σειρά από μετοχές τόσο από την υψηλή κεφαλαιοποίηση (Τενέργα, ΔΕΗ, Grivalia, Lamda, Μυτιληναίος) όσο και μετοχές της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, όπως Intralot, Ελλάκτωρ.

Αναλυτικά:

Ράλι 4,28% για την Τέρνα Ενεργειακή στα 5,60 ευρώ. Άνοδος 3,24% για την ΔΕΗ στα 1,34 ευρώ. Με άνοδο 2,91% η Grivalia στα 8,50 ευρώ. Άνοδος 2,20% για την Lamda στα 6,05 ευρώ.

Άνοδος 2,11% για τον Μυτιληναίο στα 7,73 ευρώ. Ράλι 7,95% για την Ιντραλότ στα 0,475 ευρώ. Με κέρδη 5,93% η Ελλάκτωρ στα 1,25 ευρώ.

Με κέρδη 0,55% έκλεισε η μετοχή της Alpha bank στα 1,106 ευρώ. Άνοδος 1,38% για την Eurobank στα 0,516 ευρώ. Με πτώση 1,33% η Τράπεζα Πειραιώς στα 0,74 ευρώ.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πάρτε θέση στις αγορές τώρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ: Οι απόψεις, τα σχόλια και οι ιδέες που εκφράζονται στο συγκεκριμένο άρθρο δεν αποσκοπούν να προτρέψουν τους επενδυτές σε αγοραπωλησίες μετοχικών τίτλων, παραγώγων προϊόντων, νομισμάτων, ομολόγων, εμπορευμάτων ή άλλων επενδυτικών εργαλείων. Τα σχόλια του συγκεκριμένου άρθρου είναι απόψεις πάνω στην τεχνική συμπεριφορά των αγορών και οι συγγραφείς δεν φέρνουν καμία ευθύνη για όποιες ζημιές θα μπορούσαν να προκληθούν σε χαρτοφυλάκια επενδυτών από συναλλαγές σε κάθε είδους επένδυση. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες παρέχονται για ενημερωτικό σκοπό μόνο. Ο ιστότοπος δεν παρέχει συμβουλές χρηματοοικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά εκφράζει απόψεις και μόνον. Ο ιστότοπος ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ο παραλήπτης της τρέχουσας πληροφόρησης θα πρέπει να συμβουλευτεί και να συζητήσει με την χρηματιστηριακή του εταιρία , την τράπεζα του, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα της αρεσκείας του προκειμένου να διαμορφώσει μία ανεξάρτητη κρίση προτού προβεί σε οποιαδήποτε επενδυτική κίνηση.