Διαψεύδει η MIG την ύπαρξη τελεσίδικης απόφασης που απαγορεύει την μεταβίβαση της συμμετοχής της στο ‘Υγεία’

Η MIG με ανακοίνωση-απάντηση σε ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσίευμα της εφημερίδας «DEAL NEWS», διαψεύδει την ύπαρξη τελεσίδικης απόφασης η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της στο ‘Υγεία’ Α.Ε.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

”Ουδεμία τελεσίδικη απόφαση υφίσταται, η οποία απαγορεύει την πώληση και μεταβίβαση της συμμετοχής της Εταιρίας στη «Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών ‘Υγεία’ Α.Ε.

Η Εταιρία έχει καταχωρήσει ένσταση ακύρωσης κατά προσωρινού διατάγματος του Επαρχιακού Δικαστηρίου της Αμμοχώστου, το οποίο εκδόθηκε μονομερώς και χωρίς να κληθεί και ακουστεί προηγουμένως η Εταιρία με το ανωτέρω περιεχόμενο. Η ακρόαση της ένστασης έχει οριστεί για τα τέλη Οκτωβρίου.

Η αναφερόμενη στο δημοσίευμα απορριπτική απόφαση ημερομηνίας 10 Οκτωβρίου δεν αφορά την ουσία της διαφοράς αλλά στην αρμοδιότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου να εξετάσει το ίδιο την ένδικη διαφορά, η οποία ευρίσκεται ήδη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου.

Η Εταιρία εκφράζει την απορία της για μονομερή και παραπλανητικά δημοσιεύματα μεμονωμένων μέσων και τις σκοπιμότητες που εξυπηρετούν”.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:[home]

Καμία δημοσίευση για προβολή