Δυναμικά ετοιμάζεται να μπει και στο εγχώριο real estate η Βιοχάλκο

Ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στην Ελλάδα, με ακίνητη περιουσία άνω του μισού δισ. ευρώ, η Βιοχάλκο, ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στο εγχώριο real estate.

Ο λόγος για τη Βιοχάλκο του ομίλου Στασινόπουλου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα πιστεύει ότι έφτασε η στιγμή να μπει δυναμικά στο εγχώριο real estate, παρουσιάζοντας μάλιστα φιλόδοξα σχέδια στην αγορά, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τονωτική ένεση για μια ολόκληρη περιοχή.

Κι αν το 5* «Wyndham Grand», που τρέχει στο ακίνητο ιδιοκτησίας του ομίλου η Zeus του Χάρη Σιγανού, στην πλατεία Καραϊσκάκη, έχει πετύχει από τις υψηλότερες επιδόσεις της αλυσίδας στην Ευρώπη, το ίδιο επιτυχημένο θέλει ο όμιλος Βιοχάλκο και το νέο σχέδιο στην οδό Πειραιώς.

Το έργο ύψους 117 εκατ. ευρώ, το οποίο ο όμιλος θέλει να εντάξει στις στρατηγικές επενδύσεις, αφορά την αξιοποίηση των παλιών εγκαταστάσεων που πρωτολειτούργησαν το 1937.

Τα σχέδια προϋπήρχαν από το 2008 και αφορούσαν τότε σε μεγάλο βαθμό πολιτιστικές χρήσεις. Ο καινούριος σχεδιασμός της Βιοχάλκο αφορά την ανάπτυξη ενός σύνθετου τουριστικού, πολιτιστικού, συνεδριακού, ιατρικού, εμπορικού και επιχειρηματικού πόλου.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Καμία δημοσίευση για προβολή