Ένα ακόμη “πρόγραμμα” ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί του στο Μέγαρο

Ένα ακόμη “πρόγραμμα” – αυτό της “συνολικής διακυβέρνησης της επόμενης τετραετίας” – παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μουσικής,έχοντας στο πλευρό του τους υπουργούς Αλέξη Χαρίτση, Έφη Αχτσιόγλου, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, καθώς και τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Με συντονιστή τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, κάθε υπουργός μιλά για τον τομέα ευθύνης του, εξηγεί τι παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τι κατάφερε στην τετραετία, και τι δεσμεύσεις αναλαμβάνει η κυβέρνηση σε κρίσιμους τομείς.

«Στις 7 Ιουλίου, το δίλημμα ενώπιον όλων μας είναι σαφές. Ή θα κάνουμε το αποφασιστικό βήμα προς τα μπρος. Ή θα γυρίσουμε πίσω στα χέρια αυτών που μας χρεοκόπησαν», τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προλογίζοντας την εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.

Επισήμανε ότι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «για την Ελλάδα της νέας εποχής», βασίζεται πάνω σε πέντε κεντρικούς πυλώνες, «πάνω στους οποίους χτίζουμε την επόμενη μέρα για την κοινωνία και την οικονομία», όπως είπε. αυτοί είναι:

«-Ανάπτυξη για όλους, αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

-Νέες και ποιοτικές δουλειές με αυξημένους μισθούς

-Δικαιότερη φορολογία

-Δημοκρατικό και αποτελεσματικό κράτος

-Αλληλεγγύη και ασφάλεια για την κοινωνία»

Προφανώς ο απερχόμενος πρωθυπουργός επιμένει σε τομείς που θεωρεί ότι η “κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ” δεν τα πήγε πολύ καλά και υπόσχεται να βελτιώσει στην επόμενη τετραετία…

Καμία δημοσίευση για προβολή