Ενα κομψό τουρλού, της Λεονί Σταφυλά

Η λογική του είναι η ίδια με τα ανακατεμένα λαχανικά στο φούρνο. Αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος που κόβονται και μπαίνουν τα λαχανικά στο ταψί. Κόβονται λοιπόν με μαντολίνο (ή με κοφτερό μαχαίρι) σε ροδέλες ή φετούλες ελάχιστα πιο παχιές απο τα τσιπς και μπαίνουν σε ενα τετράγωνο ή μακρόστενο ταψί (κεραμικό, ανοξείδωτο ή γυάλινο)όρθιες και στριμωγμένες. Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, σαν πίνακας ζωγραφικής!

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday.gr