Ενα κομψό τουρλού, της Λεονί Σταφυλά

    Η λογική του είναι η ίδια με τα ανακατεμένα λαχανικά στο φούρνο. Αυτό που αλλάζει είναι ο τρόπος που κόβονται και μπαίνουν τα λαχανικά στο ταψί. Κόβονται λοιπόν με μαντολίνο (ή με κοφτερό μαχαίρι) σε ροδέλες ή φετούλες ελάχιστα πιο παχιές απο τα τσιπς και μπαίνουν σε ενα τετράγωνο ή μακρόστενο ταψί (κεραμικό, ανοξείδωτο ή γυάλινο)όρθιες και στριμωγμένες. Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, σαν πίνακας ζωγραφικής!

    Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday.gr

    Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

    Καμία δημοσίευση για προβολή