Ενώνει τις δυνάμεις της με το Global Lottery Monitoring System η INTRALOT

Η INTRALOT ως ένας από τους πιο έμπειρους προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος, που εδώ και δεκαετίες προσφέρει καινοτόμες λύσεις στις λοταρίες ανά τον κόσμο, θα γίνει μέρος του εταιρικής προβολής του GLMS.

Επιπλέον η INTRALOT ως χορηγός θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας και συμμετοχής στις εκδηλώσεις του Global Lottery Monitoring System.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο Πρόεδρος του GLMS, κ. Ludovico Calvi, δήλωσε: Η INTRALOT, μέσω της στήριξής της στο GLMS, τον φορέα προστασίας της ακεραιότητας για τις λοταρίες παγκοσμίως, μέσω του προγράμματος συνδεδεμένων μελών, αποδεικνύει την αξιόπιστη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και ευημερία του αθλητισμού επενδύοντας στον τομέα της λοταρίας, όπως επίσης και στην καινοτόμο και υπεύθυνη λειτουργία του στοιχήματος. Καλωσορίζουμε θερμά την INTRALOT στην οικογένεια του GLMS και προσδοκούμε να υποδεχθούμε και άλλα μέλη στο προσεχές μέλλον”.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του INTRALOT Group προσέθεσε: “Γνωρίζοντας την εντυπωσιακή πρόσφατη ανάπτυξη του GLMS και αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αξία του για τις λοταρίες, η INTRALOT ως παραδοσιακός προμηθευτής τεχνολογίας στοιχήματος και υπηρεσιών, συμμετέχει με ενθουσιασμό σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία του κλάδου των λοταριών παγκοσμίως. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας και προσβλέπουμε στην συμμετοχή και συμβολή μας στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία του GLMS όπως και στη διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού, μέσα από τέτοιες θεσμικές πρωτοβουλίες.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ