Επεισοδιακή δίκη για την δολοφονία της Τοπαλούδη: Προκλητικός ο Αλβανός κατηγορούμενος - Εκτός εαυτού η Εισαγγελέας

Επεισοδιακά εξελίχθηκε για ακόμα μια φορά, η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς οι κατηγορούμενοι για πολλοστή φορά  ήταν προκλητικοί.

Τη στιγμή που η φίλη της φοιτήτριας κατέθετε λέγοντας πως όταν γνώρισε τον κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής τον χαρακτήρισε ως «καλό παιδί», εκείνος γέλασε.

Άμεσα η εισαγγελέας διέκοψε την κατάθεση της κοπέλας και είπε απευθυνόμενη στον κατηγορούμενο «Τολμάτε να γελάτε; Είστε προκλητικός».

Η τελευταία επικοινωνία με την φοιτήτρια

Η επιστήθια φίλης της Ελένης ήταν η κοπέλα που επικοινώνησε τελευταία μαζί της το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της.

Η κοπέλα κατάθεσε πως μόλις λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της, η Ελένη της είχε πει πως γνώρισε τον 21χρονο Αλβανό και είχε πει πως της φαίνεται καλός. Τότε η εισαγγελέας σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως όταν τον βλέπεις φαίνεται καλός» με τον κατηγορούμενο σε εκείνο το σημείο να χαμογελά. Αυτή του η κίνηση προκάλεσε την έκρηξη της εισαγγελέως που σε έντονο ύφος του είπε: «Γελάτε ε; Είστε προκλητικός. Ελπίζω να σας κοπεί το γέλιο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, σας έχουν απαθανατίσει όλα τα κανάλια να γελάτε όταν έρχεστε στο δικαστήριο».

Μιλώντας για το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου του 2018, η φίλη της φοιτήτριας είπε ότι μιλούσε με την Ελένη για περίπου 1,5 ώρα στο τηλέφωνο. Γύρω στις 12 παρά τέταρτο το βράδυ χτύπησε η πόρτα και τη ρώτησε «ποιος είναι». «Η Ελένη μου απάντησε πως μάλλον ήταν αυτός που τις στέλνει μηνύματα» και πρόσθεσε πως θα έπρεπε να την κλείσει για να πάνε για σουβλάκια. «Στη 1.07 μου έστειλε sms και μου έγραφε να την πάρω σε μια ώρα, το είδα το πρωί» είπε η φίλη της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε.

Σημειώνεται πως ο Ροδίτης κατηγορούμενος δεν μετέβη στο δικαστήριο και ο συνήγορός του επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΕΙΣΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ