Έρχεται η Tesla στην Ελλάδα – Που θα ανοίξει το πρώτο της κατάστημα η εταιρεία του Έλον Μασκ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος και του newsauto.gr, το πρώτο κατάστημα της Tesla θα είναι σε εμπορικό στα Βόρεια Προάστια -πιθανότατα στο Golden Hall στο Μαρούσι. Μέσα στους επόμενους μήνες, οι πελάτες θα μπορούν να δουν τα οχήματα από κοντά και να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα πρώτο test drive.

Όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, το πρώτο βήμα έγινε με την ενεργοποίηση του διαμορφωτή οχημάτων στο site της εταιρίας. Μέσω υπολογιστή μπορείτε να φτιάξετε όπως εσείς θέλετε το όχημά σας και να το παραγγείλετε μέσω internet.

Διαθέσιμα είναι φυσικά τα: Model S, Model X και Model 3. Οι παραδόσεις ξεκινούν στα τέλη του 2020 (στο site τους αναφέρουν μήνα Νοέμβριο). Το όχημα βασικής κατηγορίας της Tesla, το Model 3 Standard Range Plus, ξεκινά από 45.990€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων παράδοσης.

Όλα τα οχήματα της Αμερικανικής εταιρίας με βασική τιμή κάτω από 50.000€ προ φόρων επωφελούνται από το πρόγραμμα της Κυβέρνησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά» που εξασφαλίζει επιδότηση έως 6.000 ευρώ ανά όχημα, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ. Επιπλέον όλα τα οχήματα της Tesla επωφελούνται από τη μείωση φορολογίας που αφορά εταιρικά ηλεκτρικά οχήματα και επιπλέον απαλλάσσονται πλήρως από τέλη ταξινόμησης.

Καμία δημοσίευση για προβολή