Φρουρός καλείται σε κατάθεση για τα «τσιγαριλίκια» στο Μαξίμου – Για πολιτική γελοιότητα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε κατάθεση καλείται φρουρός του Μεγάρου Μαξίμου, στο πλαίσιο έρευνας που έχει ξεκινήσει μετά τα σχόλια του βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ότι ορισμένοι ξένοι ανταποκριτές κάπνιζαν χασίς μέσα στο Μαξίμου, για να γράφουν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποτέλεσμα ήταν ο προηγούμενος φρουρός του Μεγάρου Μαξίμου, να κληθεί να καταθέσει στην Πταισματοδίκη για την σχετική καταγγελία.

Για πολιτική γελοιότητα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την «κανονικότητα», αναφέρεται στην ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis.

Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».

Το σχόλιο του Μπάμπη Παπαδημητρίου για τον “μικρό Κούλη”

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας προεκλογικά στον ΣΚΑΪ είχε σχολιάσει ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation, ειρωνικό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τίτλο για τον «μικρό Κούλη».

Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε αναφέρει:
«Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ