Φτερούγες ψητές με πατάτες κοφτές και κρεμμύδι ψητό, του Γιάννη Παργινού

    Μια συνταγή για μάγκες…, μπελαλήδες και γενικά μπον βιβέρ… (Προέρχεται από το γαλλικό «bon viveur» και σημαίνει άνθρωπος που…., «ξέρει να ζει»).! Πατάτες οφτές : είναι συνταγή της Κρήτης…., πατάτες ολόκληρες κι ακαθάριστες ψητές στην χόβολη…, ή στον φούρνο…, πάντα τυλιγμένες σε ασημόχαρτο…!!!

    Είναι μια συνταγή νόστιμη, γευστική, γρήγορη, υγιεινή και φτηνή…, σ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, πρέπει να υπολογίζουμε και το κόστος…!!! Παν Άθεμά σε μνημόνιο…!!!

    Όταν σερβιριστεί στο τραπέζι τρελαίνει, γέρους, ( τους θυμίζει ολίγον τι κατοχή – και τώρα κατοχή έχουμε, απλά δεν το παραδεχόμαστε ), νέους, γυναίκες, ( με την αφορμή της τρέλας μας για την μαγειρική και την παρέα, μας αφήνουν να βγάζουμε εμείς το φίδι από την τρύπα…, ετοιμάζοντας τους μεζέδες – Τι να κάνουμε όμως τις αγαπάμε…), παιδιά, ( ψοφάνε για χαβαλέ στο σπίτι…)…, και φυσικά όποιος τύχει κι έρθει παίρνει και μια φτερούγα έπαθλο…!!!

    Λοιπόν, μάγκες μου…, πάμε στην εκτέλεση ΕΔΩ :https://tastyday.gr/fteroyges-psites-patates-koftes-kai-kremmydi-psito/

    Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

    Καμία δημοσίευση για προβολή