Για την αδιάκοπη τροχιά ανάπτυξης της βραβεύτηκε η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, διακρίθηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2018 για την άριστη επιχειρηματική της πορεία, τη διαρκή ανάπτυξή της καθώς και τις επιτυχείς επιχειρηματικές κινήσεις της.

Διαγράφοντας μία αδιάκοπτη τροχιά ανάπτυξης εδώ και 30 χρόνια, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι μία οικονομικά εύρωστη ελληνική επιχείρηση, με εύρυθμη λειτουργία, που δίνει έμφαση στην καινοτομία και στην αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων της. Η διάκριση της στο θεσμό Diamonds of the Greek Economy 2018, έρχεται ως συνέχεια του στρατηγικού της πλάνου, το οποίο υλοποιεί με προσήλωση τόσο σε τοπικό όσο και διεθνές επίπεδο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τον σύγχρονο καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Ηθική στήριξη στην διαρκή προσπάθεια

Με αφορμή την βράβευση, ο  Νίκος Ζωγόπουλος, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά:

«Η διάκριση στα Diamonds of the Greek Economy αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και μεγάλη ηθική στήριξη στην συνεχή προσπάθεια μας για την υλοποίηση των στόχων της εταιρείας μας

• Όραμα μας, να βάλουμε την Ελλάδα μέσα σε ένα μπουκάλι μπίρας και να την στείλουμε σε όλο τον κόσμο.

Η υλοποίηση του οράματος μας   στηρίζεται  σε τρεις βασικούς πυλώνες  που είναι   :

H υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας

Η έμφαση στην Καινοτομία

Και κυρίως η ευαισθησία μας στον παράγοντα άνθρωπο που αποτελεί και το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρίας μας

Σε επίρρωση, λοιπόν, του στόχου αυτού αλλά και με συνέπεια  στην  εταιρική μας κουλτούρα για σταθερή και δυναμική ανάπτυξη και παράλληλα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για  κοινωνική προσφορά, σας ανακοινώνω με ιδιαίτερη χαρά ότι από τον Σεπτέμβριο του 2018 θέτουμε σε εφαρμογή ένα καινοτόμο, τριετές πρόγραμμα, στην Αταλάντη, που αφορά την πρακτική και θεωρητική εκπαίδευση νέων ζυθοποιών. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ταυτόχρονης εκπαίδευσης και – απασχόλησης νέων, το οποίο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την εταιρεία μας, με την  συμμετοχή του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου και την υποστήριξη του ΣΕΒ.».