Η ΑΕΚ υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπάγερν στο Μόναχο – Ηττήθηκε με 2-0

Πάλεψε η ΑΕΚ στο Μόναχο αλλά μια απερισκεψία του Τσόσιτς της στέρησε την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Η Ένωση μέχρι να δεχτεί το γκολ πατούσε γερά στο γήπεδο όμως μένει με ένα μεγάλο ”αν”…

Το παιχνίδι

Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα απειλώντας μάλιστα πρώτη την εστία του Νόϊερ με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 5ο λεπτό. Η απάντηση των Γερμανών ήρθε τρία λεπτά αργότερα όταν ο Γκορέτσκα έπιασε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτυ την οποία εξουδετέρωσε ο Μπάρκας. Ενώ ο δικέφαλος φαινόταν ότι έχει πάει το παιχνίδι εκεί που θέλει, ο Τσόσιτς έκανε ένα αχρείαστο μαρκάρισμα μέσα στη περιοχή στο Λεβαντόφσκι και ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση ανοίγοντας το σκορ στο 30ο λεπτό.

Στο δεύτερο μισό η Ένωση εμφανίστηκε εμφανώς κουρασμένη. Η Μπάγερν είχε την πρωτοκαθεδρία των κινήσεων προειδοποιώντας  στο 55΄και στο 61΄με τον Μπάρκα να κρατάει το 1-0. Τρίτη και φαρμακερή όμως στο 71′  όταν ο Λεβαντόφσκι μετά από κόρνερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ για δεύτερη φορά. Το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι το τέλος και η λήξη βρήκε τους Βαυαρούς να πανηγυρίζουν την τρίτη τους νίκη στον όμιλο που τους έφερε στη πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Γκορέτσκα, Μίλερ, Ριμπερί (84′ Ραφίνια), Γκνάμπρι (87′ Ρενάτο Σάντσες), Λεβαντόφσκι (91′ Βάγκνερ).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Χουλτ, Γαλανόπουλος (78′ Γκάλο), Σιμόες, Αλεφ (67′ Μοράν), Μάνταλος (79′ Μπογέ), Πόνσε.

H βαθμολογία του ομίλου:

Μπάγερν Μονάχου 10

Άγιαξ                          8

Μπενφίκα                  6

ΑΕΚ                             0

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:[home]

 

Καμία δημοσίευση για προβολή