Η Ελλάδα τα πάει καλύτερα από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες στην αντιμετώπιση του κοροναίού: Τελευταία σε θανάτους ανά 1 εκατ. κατοίκους, 25η σε κρούσματα

Η Ελλάδα εμφανίζει πολύ καλές επιδόσεις στην αντιμετώπιση του κοροναϊού

 

Η Ελλάδα, παρά την παρατηρούμενη ένταση της πανδημίας, εμφανίζει πολύ καλές επιδόσεις στην αντιμετώπιση του κοροναϊού, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύουν  τα worldοmeters, που επεξεργάζονται τα επίσημα δεδομένα των χωρών μελών της ΕΕ.

  • Σύμφωνα με τον πίνακα που καταρτίζει κάθε μέρα τα worldοmeters η χώρα μας έχει την καλύτερη επίδοση στην καταγραφή κρουσμάτων ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους και την τρίτη καλύτερη επίδοση στην καταγραφή θανάτων ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους από τον κοροναϊό (δημοσιευμένα επίσημα στοιχεία 28 και 29.03.21)

Τη χειρότερη επίδοση και σε κρούσματα και σε θανάτους εμφανίζει η Τσεχία, ενώ το Βέλγιο, το  Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιταλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία κι η Γαλλία βρίσκονται στις πρώτες 12 “μαύρες” θέσεις μαζί με τις Ουγγαρία, τη Σλοβενία, τη Βουλγαρία,τη Σλοβακία και την Κροατία. Η Γερμανία εμφανίζει την πέμπτη καλύτερη επίδοση στην καταγραφή κρουσμάτων και θανάτων, λόγω κοροναϊού.

Στον πίνακα που ακολουθεί στην τελευταία στήλη εμφανίζεται ο αριθμός θανάτων ανα΄1 εκατ. κατοίκους και στην προτελευταία ο αριθμός δηλωμένων κρουσμάτων ανά 1 εκατ. κατοίκους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή