Η Eurobank θα πουλήσει χαρτοφυλάκια 370 ακινήτων

Η Eurobank προχωράει σε μεγάλη συναλλαγή πώλησης ακινήτων, στοχεύοντας στη μείωση του αριθμού των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της και στην αποτελεσματική αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών που προσφέρονται στην αγορά.

Στο πλαίσιο αξιοποίησης του χαρτοφυλακίου ακινήτων που βρίσκονται υπό την κυριότητά της, η τράπεζα προχώρησε σε συμφωνία με την Brook Lane για την πώληση δύο χαρτοφυλακίων ακινήτων (project Opus και Resi).

Ήδη η Eurobank και εταιρεία του ομίλου της Brook Lane υπέγραψαν αρχικές συμφωνίες και οι συναλλαγές αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2020. Η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά χαρτοφυλάκια που θα περιλαμβάνουν περίπου 370 ακίνητα συνολικής αξίας €84εκ.

Παράλληλα, η Τράπεζα έχει δρομολογήσει τη διαδικασία πώλησης σε ενδιαφερόμενο επενδυτή ενός ακόμα χαρτοφυλακίου (project Star) της Eurobank που περιλαμβάνει περίπου 640 ακίνητα μικρής αξίας και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Οι συμφωνίες αυτές επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον των επενδυτών για την αναπτυσσόμενη ελληνική αγορά ακινήτων και εντάσσονται στη στρατηγική της Τράπεζας για την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων που βρίσκονται στην κυριότητά της, σημειώνεται σε ανακοίνωση της Eurobank.

Καμία δημοσίευση για προβολή