Η κόντρα ΓΣΕΕ με το ΠΑΜΕ καλά κρατεί...πιάστηκαν και πάλι στα χέρια οι συνδικαλιστές (video)

Στα χέρια πιάστηκαν οι συνδικαλιστές στο συνέδριο της ΓΣΕΕ με το ΠΑΜΕ να απαιτεί την απομάκρυνση από τον χώρο του πρόεδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Λίγες μέρες μετά τα όσα έγιναν στην Καλαμάτα και προκάλεσαν την ματαίωση του συνεδρίου, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 20/03 συνεδρίαση της Ολομέλειας της Συνομοσπονδίας μετατράπηκε σε αγώνα πυγμαχίας.

Η ένταση στην ολομέλεια της ΓΣΕΕ κράτησε περίπου μισή ώρα. Ο πρόεδρος Γιάννης Παναγόπουλος την ώρα εκείνη διάβαζε την εισήγηση εν μέσω συνθημάτων και ύβρεων περί συνδικαλιστικής μαφίας και συνεδρίου μαϊμού.

Σύμφωνα με την καταγγελία του ΠΑΜΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρης Καραγεωργόπουλος δεν έχει καταθέσει τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα εντός προθεσμίας και δεν υπάρχει παραίτηση κανενός άλλου, ώστε να πάρει τη θέση του. Αντίθετα, σύμφωνα πάντα με το ΠΑΜΕ, «τον εμφάνισαν ξαφνικά την Πέμπτη ως σύνεδρο». Δεν υπάρχουν οι καταστατικές διαδικασίες που του επιτρέπουν να πάρει μέρος ενώ είναι παράνομος σύμφωνα με τον νόμο 1264, υποστηρίζει το ΠΑΜΕ που σημειώνει ότι θέλει να γίνει το συνέδριο, αλλά να είναι «εργατικό συνέδριο, να βγουν οι εργοδότες από τα συνδικάτα».

Τα video είναι χαρακτηριστικά τις έντασης, ξύλο, βρισιές και εικόνες που δεν τιμούν κανέναν:

Το νέο επεισόδιο έρχεται να δώσει συνέχεια στην κόντρα μεταξύ ΠΑΜΕ και ΓΣΕΕ που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μετά και την ακύρωση του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ