Έρευνες αποδεικνύουν ότι η μαύρη σοκολάτα η οποία έχει πάνω από 70% περιεκτικότητα σε κακάο, έχει περισσότερες πολυφαινόλες και φλαβανόλες από τα βατόμουρα, τα οποία θεωρούνται κορυφαία πηγή αυτών των πολύτιμων για την υγεία συστατικών.
Η μαύρη σοκολάτα αποτελεί ασπίδα έναντι πολλών χρόνιων παθήσεων όπως:
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο