Η Νέα Δημοκρατία ρίχνει στη μάχη των εθνικων εκλογών τρεις από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στην επόμενη Βουλή να εκλεγούν όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα μέσα από την κοινωνία, που θέλουν να συνεισφέρουν στην πολιτική ζωή του τόπου.

Στις επόμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να ανακοινώσει για τις εθνικές εκλογές τις 7ης Ιουλίου, τρία ονόματα που συμμετείχαν στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Τον Γιώργο Αμυρά, τον βουλευτή που προέρχεται από το Ποτάμι και θα είναι υποψήφιος στα Ιωάννινα, που είναι και ο τόπος καταγωγής της μητέρας του.

Την Τόνια Αράχωβα, που θα είναι υποψήφια στην Αιτωλοακαρνανία και η οποία βρέθηκε στην 36η θέση στις ευρωεκλογές. Η Τόνια Αράχωβα είναι η πρώτη Ελληνίδα στα 80 χρόνια λειτουργία της Εθνικής Βιβλιοθήκης που εκλέχθηκε τον Μάρτιο του 2017 μέλος του Governing Board της Διεθνούς Ένωσης Βιβλιοθηκών (IFLA).

Τέλος υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών θα είναι ο καθηγητής Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές εξελέγη 11ος. Σήμερα διδάσκει διεθνή και ευρωπαϊκή πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ από το 2009 διευθύνει τo δίκτυο προβληματισμού και δράσης «Navarino Network» στη Θεσσαλονίκη (www.navarinonetwork.org).

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ