Η Tesla αυξάνει αθόρυβα τις εκπτώσεις EV στις ΗΠΑ- Ο Elon Musk δεν αποκαλύπτει το νέο Model 3

Η Tesla (TSLA) μείωσε για άλλη μια φορά τις τιμές της στα οχήματα απογραφής των ΗΠΑ για να δελεάσει τους καταναλωτές, με ορισμένες εκπτώσεις για τα οχήματα Model 3 να διπλασιάζονται αργά την Τετάρτη. Η TSLA αγνόησε τις πρώτες απώλειες και πέρασε σε θετικό πρόσημο την Πέμπτη κινούμενη ακριβώς κάτω από το σημείο αγοράς.

Η παγκόσμια εταιρεία EV προσφέρει τώρα εκπτώσεις έως και περίπου 2.680 δολάρια στα πισωκίνητα οχήματα Model 3 του νέου αποθέματος στις ΗΠΑ. Η νέα προσφορά είναι διπλάσια από την έκπτωση των 1.300 δολαρίων που άρχισε να προσφέρει η Tesla πριν από δύο εβδομάδες.

Ένα βασικό Model 3 με πίσω τροχούς στις ΗΠΑ έχει σήμερα τιμή εκκίνησης 37.830 δολάρια, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Tesla. Η Tesla επανέλαβε επίσης την Τετάρτη μια έκπτωση 600 δολαρίων σε ορισμένες επιλογές του Model Y.

Η μετοχή της Tesla υποχώρησε νωρίς πριν αυξηθεί κατά 1,8% στα 207,52 την Πέμπτη. Οι μετοχές κινήθηκαν υψηλότερα την Τετάρτη, λόγω της πιθανότητας η Tesla να παρουσιάσει ένα αναβαθμισμένο Model 3 στο εργοστάσιο της στη Σαγκάη.

Οι μετοχές της TSLA ξεπέρασαν τις πρώτες απώλειες την Τετάρτη και αυξήθηκαν κατά 1,4% στα 203,98, διατηρώντας τη θέση τους πάνω από τη γραμμή των 200 ημερών, λόγω των φημών ότι ο Musk θα παρουσιάσει ένα νέο όχημα Model 3 στην Κίνα. Αυτό όμως δεν συνέβη κατά την περιήγησή του στο εργοστάσιο της Tesla στη Σαγκάη την Πέμπτη.

Οι μετοχές σημείωσαν άλμα 7,2% την περασμένη εβδομάδα και έκαναν νέο άλμα 4,1% την Τρίτη, κινούμενες πάνω από τη γραμμή των 200 ημερών για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο. Η TSLA ενισχύθηκε περισσότερο από 24% τον Μάιο και έχει αυξηθεί κατά 100% από το χαμηλό του Ιανουαρίου.

Η μετοχή έχει σχηματίσει μια βάση κυπέλλου με σημείο αγοράς τα 207,89. Το μοτίβο θα μπορούσε επίσης να διαβαστεί ως βάση διπλού πυθμένα, αλλά το σημείο αγοράς παραμένει το ίδιο. Η βάση, μέχρι αυτή την εβδομάδα, σχηματίστηκε κάτω από την 200ήμερη, κάτι που δεν είναι ιδανικό. Αλλά η γραμμή των 200 ημερών βρίσκεται τώρα κάτω από το επίπεδο των 200 και κάτω από το σημείο αγοράς.

Η μετοχή κατατάσσεται στην έβδομη θέση στην ομάδα αυτοκινητοβιομηχανιών της IBD. Η TSLA έχει 75 σύνθετη βαθμολογία από 99. Η μετοχή έχει Βαθμολογία Σχετικής Δύναμης 39. Η βαθμολογία EPS για τη μετοχή της Tesla είναι 93 από 99.

Καμία δημοσίευση για προβολή