Και φέτος ανάμεσα στους "True Leaders by ICAP Group" η ACS

Διάκριση της ACS στο πλαίσιο του θεσμού «True Leaders by ICAP Group», που αφορά εταιρείες που πληρούν συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Μια ιδιαίτερη διάκριση έλαβε η ACS σε τελετή βράβευσης που διοργανώθηκε στο Divani Caravel Hotel υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), στο πλαίσιο του θεσμού «True Leaders by ICAP Group» που εδώ και 8 χρόνια αξιολογεί και βραβεύει όσες εταιρείες και ομίλους πληρούν ταυτόχρονα συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα αποτελέσματά τους.

Σημειώνεται ότι η ACS, παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια θετική εξέλιξη των βασικών οικονομικών μεγεθών της, αφού κατάφερε κατά το 2018 να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ έσοδα, έναντι περίπου 90 εκατ. το 2008-2009 και 70 εκατ. το 2012.

Βασικοί παράγοντες του συνεχόμενου ρυθμού ανάπτυξης της εταιρείας, που ανέρχεται σε 10% ετησίως, αποτελούν οι σταθερές επενδύσεις σε καινοτόμα συστήματα και πρωτοποριακές λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς και οι σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και τεχνολογικό εξοπλισμό, το κόστος των οποίων θα ξεπεράσει τα 40.000.000€ την επόμενη τριετία.

Παράλληλα, αποτελεί την πλέον οικονομικά υγιή επιχείρηση στο χώρο των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς και απλού ταχυδρομείου, λόγω μηδενικού δανεισμού και σταθερά αυξανόμενης κερδοφορίας, γεγονότα που την καθιστούν ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για τις ταχυδρομικές ανάγκες των πελατών της και την ασφαλή απόδοση των αντικαταβολών τους.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ