Κασσελάκης στις Σπέτσες: “I have a dream”. Το εθνικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για το «Ελληνικό Όνειρο»

Στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες συνεδριάζει από χθες το απόγευμα της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως μάλιστα είπε στους βουλευτές ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σύμφωνα με κομματικές πηγές, δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο» με στόχο την ανασυγκρότηση του κράτους, , ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους (πχ Υγεία, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Περί τις 16:00 το απόγευμα ξεκίνησε η συνεδρίαση, στην οποία δίνουν το παρών 33 βουλευτές, καθώς θα απουσιάζουν, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες, οι Αλέξης Τσίπρας, η Έλενα Ακρίτα, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη, λόγω ασθένειας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή η συνεδρίαση διήρκεσε ως τις 20:30 και ακολούθως ο κ. Κασσελάκης παρέθεσε γεύμα εντός της οικίας του, στους βουλευτές. Σήμερα Σάββατο οι συνεδριάσεις θα ξεκινήσουν στις 09:15 το πρωί με μεσημεριανό διάλειμμα στις 14:00, για να αρχίσουν εκ νέου μετά τις 16:00 το απόγευμα, προκειμένου να ολοκληρωθούν πριν τις 21:00 το βράδυ.

Καμία δημοσίευση για προβολή