Κατέβαλε τα 200 χιλιάδες ευρώ ο Ριχάρδος και τώρα μας περιμένει στα μαγαζιά του... (video)

Αποφυλακίστηκε ο Ριχάρδος από τις φυλακές Ναυπλίου, αφού κατέβαλε την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

Ο ίδιος δήλωσε βγαίνοντας από τη φυλακή:  «Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση θα σας περιμένουν, για οτιδήποτε άλλο με τους δικηγόρους μου. Νομίζω καταλαβαίνετε» δήλωσε ο γνωστός ενεχυροδανειστής ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια και αναχώρησαν για Αθήνα.

Ο συνήγορος του Ριχάρδου, Αλέξης Κούγιας έφτασε το μεσημέρι της 14ης Δεκεμβρίου στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου όπου κρατείτο ο πελάτης του ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς.

Λίγο πριν την είσοδο του στο κατάστημα των φυλακών ο κ. Κούγιας τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει την δυνατότητα να διορθώνει κάθε λάθος της.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί η Εκτελεστική εξουσία την Ποινική Δικαιοσύνη για δημιουργία εντυπώσεων για πολιτικά πρόσωπα και για επιχειρηματίες.

Να μην τολμούν κάποιοι, είπε, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη να χρησιμοποιούν την δικαιοσύνη. Να παύσουν οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας.

Από το newsroom του ecoomico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ