Κέλλας : Εφτασα στα όρια της διασωλήνωσης. Η περιγραφή του βουλευτή της ΝΔ για τη μάχη με τον κοροναϊό

Ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Κέλλας ήταν το πρώτο μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου που νόσησε από τον κοροναϊό, έδωσε μία σκληρή μάχη και τελικά βγήκε νικητής.

Σε συνέντευξή του ( Mega ), o κ. Κέλλας περιέγραψε με μελανά χρώματα την τρομακτική περιπέτεια που πέρασε και έκανε έκκληση στους πολίτες να πειθαρχούν με απόλυτη αυστηρότητα στα μέτρα.

«Με τη βοήθεια του Θεού είμαι και πάλι κοντά σας. Έδωσα μια σκληρή μάχη και θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο Λάρισας αλλά και σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας που δίνουν μια τιτάνια μάχη για να κρατήσουν την χώρα όρθια.
Μου έσωσαν τη ζωή. Την Παρασκευή 20/03 ήμουν στα πρόθυρα διασωλήνωσης. Η κατάσταση της υγείας μου ήταν πολύ άσχημη. Η κλινική μου εικόνα άλλαξε άρδην μετά από χορήγηση ενδοφλέβιου φαρμάκου. Πλέον αισθάνομαι ταύρος.
Ο εχθρός είναι ύπουλος αλλά όχι ανίκητος. Ας μείνουμε σπίτι μας, μόνο αυτό μας ζητάνε. Το έξω δεν τελειώνει. Πάσχα έχουμε κάθε χρόνο», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Καμία δημοσίευση για προβολή