Κοροναϊός : Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες κυκλοφορίας

Ο Δήμος Αθηναίων στην προσπάθειά του να προστατεύσει τη δημόσια υγεία των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης από τον κοροναϊού, προχωρά στην επιστροφή των πινακίδων κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη και προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους αποφεύγοντας τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς, επιστρέφονται από την Δημοτική Αστυνομία οι πινακίδες κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών που είχαν αφαιρεθεί ως την Πέμπτη 12 Μαρτίου.

Οι κάτοχοι τους μπορούν να τις παραλάβουν από την Κυριακή 15 Μαρτίου (ώρες 10.00-14.00) καθώς και από την Δευτέρα 16 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 20 Μαρτίου μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας(Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 09.00 ως τις 15.00.

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή