Κύμα αντιδράσεων στο ΚΙΝΑΛ στον απόηχο του “unfair” Γεννηματά σε Βενιζέλο

Στον απόηχο του  unfair” Γεννηματά σε Βενιζέλο  ακολουθεί κύμα αντιδράσεων ενώ καταγράφεται ήδη και μία παραίτηση υποψηφίου βουλευτή του κόμματος.

Ο Μάνος Επιτροπάκης απέσυρε την υποψηφιότητά του γράφοντας στα social media: «Μετά την αισχρή απόφαση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ να μην τοποθετήσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο επικεφαλής του Επικρατείας, είναι αυτονόητο πως όχι μόνο ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΜΕΣΑ την υποψηφιότητά μου, αλλά θα δώσω και αγώνα για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα με κάθε μέσο. Πράσινη Δούρου, πράσινα ΚΚΕ και δεκανίκια του Τσίπρα εγώ δεν στηρίζω!».

Tον ίδιο δρόμο εμφανίζονται είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν η κυρία Θεολογίτου , ο κύριος Ντόλιος, καθώς και  στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα επικρατεί αναταραχή, ειδικά από βουλευτές που είναι κοντά στον κ. Βενιζέλο. Όμως, και στελέχη του κόμματος γράφουν οργισμένες αναρτήσεις στο διαδίκτυο κατηγορώντας την κ. Γεννηματά ότι διαλύει το ΚΙΝΑΛ και ουσιαστικά στρέφει τους οπαδούς του να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το γραφείο του κυρίου Βενιζέλου κατακλύζεται τις τελευταίες ώρες από τηλέφωνα, κεντρικό μήνυμα των οποίων είναι το πλήγμα που θα φέρει η απουσία ενός κοινοβουλευτικού όπως ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που έχει αφήσει το στίγμα του ανεξίτηλο.

Την ίδια ώρα, προβληματισμός επικρατεί στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, κάποια εκ των οποίων ζητούν την άμεση σύγκληση του οργάνου, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση που διαμορφώνεται και να ληφθούν, αν χρειαστεί, οι ανάλογες αποφάσεις.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ