“Λαγός” εξελίξεων ο Πάνος Καμμένος: “Δημοψήφισμα ή 180 βουλευτές, αλλιώς φεύγω”

“Λαγός” εξελίξεων ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, καθώς εμφανίζεται να πετάει το γάντι στον Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό. Και λέμε “εμφανίζεται” γιατί κανείς δεν γνωρίζει τους σχεδιασμούς των συνεταίρων στην κυβέρνηση.

Η συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ «δεν πρόκειται να έρθει σε κύρωση χωρίς την άποψη του ελληνικού λαού” είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Και διευκρίνησε:   η συμφωνία  πρέπει να εγκριθεί από 180 βουλευτές ή αλλιώς να περάσει από δημοψήφισμα ή να γίνουν πρόωρες εκλογές.

“Πολιτική βόμβα”

Αυτή ήταν η πρωινή “πολιτική βόμβα” του Πάνου Καμμένου, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο υπουργείο Άμυνας.

Όπως είπε, επίσης, «το σχέδιο της συμφωνίας δεν έχει καμία βαρύτητα και δέσμευση μέχρι την κύρωσή του από τη Βουλή. Όλες οι άλλες προϋποθέσεις της συμφωνίας είναι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσουν τα Σκόπια».

Κατά τον Πάνο Καμμένο «ακόμα και αυτή η κύρωση που έγινε στα Σκόπια δεν είναι έγκυρη αφού δεν φέρει την υπογραφή του προέδρου» αναφερόμενος στην αναπομπή της συμφωνίας που έκανε ο Γκεόργκι Ιβανόφ μετά την ψήφισή της από τη Βουλή της πΓΔΜ.

«Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δέσμευση της χώρας αν δεν τελειώσει το δημοψήφισμα στα Σκόπια» πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας.