Mαλαθρόπιτες Χίου, της Ελένης Γλύκα Νικολαϊδη

    Ο συνδυασμός μάραθου (ή μάλαθρο όπως λέγεται στη Χίο) και ταραμά καταλήγει σε έναν αρωματικό και πικάντικο μεζέ για τις καλοκαιρινές ουζοπαρέες.

    ΥΛΙΚΑ

    4 κουτ. σούπας μάραθο ψιλοκομμένο
    80γρ. ταραμά
    3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
    1 μεγάλη ντομάτα ώριμη, αποφλοιωμένη, ψιλοκομμένη
    1½ φλιτζάνι αλεύρι
    ½-2/3 φλιτζανιού νερό
    λάδι για το τηγάνισμα

    Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο Tastyday

    Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

    Καμία δημοσίευση για προβολή