Με μεικτά πρόσημα έκλεισε η Wall Street – Νέες πιέσεις στις μετοχές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πενθήμερο ισχυρών κερδών στη Wall Street

Με μεικτά πρόσημα έκλεισε χθες η Wall Street, με τον Dow Jones να κερδίζει 0,15% αν και βρέθηκε να χάνει πάνω από 400 μονάδες στα χαμηλά της ημέρας και τον ευρύτερο S&P 500 να περιορίζει αισθητά τις απώλειες του κλείνοντας στο -0,8% αν και βρέθηκε νωρίτερα να χάνει πάνω από 2%. Στο βαθύ κόκκινο έκλεισε ο Nasdaq, με τον τεχνολογικό δείκτη να υποχωρεί 2,35%, ενώ στα χαμηλά του βρέθηκε να κατρακυλά πάνω από 3%.

Νέες πιέσεις ασκήθηκαν στις μετοχές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ επιδεινώνονται τα προβλήματα για τον κλάδο, που είναι ήδη αντιμέτωπος με επιβράδυνση της αύξησης χρηστών και με τους φόβους για αύξηση των επιτοκίων.

H μετοχή του Snap σημείωσε «βουτιά» 43%. Αντίστοιχα η μετοχή της Meta Platform (Facebook) υποχώρησε 7,9%, της Alphabet (Google) 5% και του Twitter 5,6%.

Στον αντίποδα, οι τρεις μετοχές με τις μεγαλύτερες απώλειες ήταν η Walt Disney (-4,01%), η Boeing (-3,76%) και η Visa (-2,38%).

  • Στην αγορά εμπορευμάτων, η τιμή του αργού WTI υποχώρησε 0,4% στα 109,77 δολ. ενώ η τιμή του χρυσού κινήθηκε υψηλότερα για τέταρτη μέρα, τούτη τη φορά κατά 0,1% στα 1.865 δολ./oz.
  • Στην αγορά ομολόγων, η απόδοση του 10ετούς σημείωσε πτώση 10 μονάδων βάσης στο 2,75% και στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο υποχώρησε 0,4% έναντι του ευρώ στο 1,0731 δολ.

 

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή