Με μηνιαία κέρδη 5,24% έκλεισε τον Απρίλιο το Χρηματιστήριο Αθηνών

Χρηματιστήριο κλεισιμο

Στασιμότητα επικράτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Απριλίου στο Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά το γεγονός ότι η πλειονότητα των τίτλων του βρέθηκε σε θετικό έδαφος, ενώ  ενδοσυνεδριακά ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε ακόμη και προς τις 920 μονάδες.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε χωρίς μεταβολή στις 910,37 μονάδες, ενώ κινήθηκε μεταξύ 910,37 μονάδων (0%) και 919,05 μονάδων (+0,95%). Ο τζίρος ανήλθε στα 75 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 32 εκατ. τεμάχια.

Στο σύνολο του Απριλίου το χρηματιστήριο αποκόμισε  κέρδη 5,24%, ενώ το πλέον θετικό είναι ότι μέσα στις 19 συνεδριάσεις μόλις τρεις ήταν οι πτωτικές και μία χωρίς μεταβολή.

Στο ταμπλό χθες, Εθνική και Titan έκλεισαν με κέρδη 2,05% και 2,03% αντίστοιχα, με την Alpha Bank, Eurobank, ΕΧΑΕ, Τέρνα Ενεργειακή και ΓΕΚ Τέρνα να ακολουθούν με άνοδο που ξεπέρασε το 1%. Ήπια ανοδικά έκελισαν οι ΟΠΑΠ, Jumbo και Coca Cola. Χωρίς μεταβολή έκλεισε ο Φουρλής.

Στον αντίποδα, η Πειραιώς έχασε 11,43%, η ΕΥΔΑΠ βρέθηκε στο -4,38% και ο Ελλάκτωρ στο -3,57%. Άνω του 1% ήταν η πτώση σε Aegean, ΟΤΕ, Μυτιληναίο και Ελληνικά Πετρέλαια, με τις Βιοχάλκο, ΟΛΠ, Λάμδα, ΔΕΗ, Σαράντη, ΑΔΜΗΕ και Motor Oil να κλείνουν με μικρές απώλειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή