Μέγαρο Μαξίμου: Προσωρινός γ.γ. του Γραφείου του Πρωθυπουργού ο Στέλιος Κουτνατζής, με θητεία σχεδόν ένα μήνα

Παρότι αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι αντικαταστάτης του Γρηγόρη Δημητριάδη θα είναι ο -πρώην, πλέον- πρόεδρος του ΕΒΕΑ και γενικός διευθυντής της ΝΔ, Γιάννης Μπρατάκος, φαίνεται ότι το Μαξίμου προχώρησε σε -προσωρινό- αιφνιδιασμό.

Σύμφωνα με ΦΕΚ με ημερομηνία 10/08/2022, τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο Γενικός Γραμματέας Νομικών και Κοινοβουλευτικών Θεμάτων, Στέλιος Κουτνατζής, με τη θητεία του να έχει διάρκεια ως τις 10/9/20200, χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση.

Ο Στέλιος Κουτνατζής είναι επίσης δικηγόρος Αθηνών και λέκτορας Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ). Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, το Μέγαρο Μαξίμου είχε ανακοινώσει ότι «με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τοποθετείται Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού ο Γιάννης Μπρατάκος. Ο κ. Μπρατάκος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή οφείλεται σε τυπικούς λόγους, καθώς ο κ. Μπρατάκος, αν και παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΕΒΕΑ, δεν μπορεί ακόμα να υπογράφει ως γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, καθώς, μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, η θέση δεν μπορεί να μείνει κενή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή