Μελέτη δείχνει οτι η τεχνητή γλυκαντική ουσία ερυθριτόλη αυξάνει τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού

Μια τεχνητή γλυκαντική ουσία, η ερυθριτόλη, που χρησιμοποιείται ευρέως σε επεξεργασμένα τρόφιμα, μπορεί να αυξάνει τον κίνδυνο για έμφραγμα ή εγκεφαλικό, λόγω δημιουργίας θρόμβων στο αίμα, δείχνει μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη, με την οποία όμως δεν συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες.  Διαβάστε περισσότερα στο Healthmag.gr.

Καμία δημοσίευση για προβολή