Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε τσιπς από κέϊλ («βόμβα» αντιοξειδωτικών), της Λεονί Σταφυλά

    Το κέιλ μπήκε στη ζωή μας μόλις λίγα χρόνια πριν, μαζί με ένα σωρό άλλες, άγνωστες μέχρι τότε, υπερτροφές. Τότε έμαθα ότι στα ελληνικά το λέμε λαχανίδα, οτι είναι μια βόμβα αντιοξειδωτικών, οτι έχει βιταμίνες και μέταλλα και ίνες. Κοινώς, είναι τα πράσινα φύλλα της καλής ζωής.

    Η γεύση του είναι πλούσια και έντονη, με μια ανεπαίσθητη πίκρα – όχι τόσο έντονη όμως όσο της άγριας ροκας. Τα νεαρά φύλλα, αφού αφαιρεθούν τα σκληρά κοτσάνια μπαίνουν με εξαιρετική επιτυχία στις σαλάτες, τα πιο μεγάλα και πιο σκληρά μπορούν να μαγειρευτούν και να χρησιμοποιηθούν όπως το σπανάκι.

    Μπορούν να γίνουν όμως και εξαιρετικά νόστιμα τσιπς με απλούστατο τροπο:

    Δείτε πώς ΕΔΩ :https://tastyday.gr/μένουμε-σπίτι-και-φτιάχνουμε-τσίπς-απ/

    Καμία δημοσίευση για προβολή