της Αλέκας Κυφιώτη
Αυτό το πεντανόστιμο φαγάκι μας το φτιάχνει η φίλη μου η Δάφνη κάθε καλοκαίρι στο μεγάλο πάρτι που κάνει στη Σύμη. Το έφτιαξα, λοιπόν, κι εγώ προς τιμήν της, προχθές που κάναμε ένα ιντερνετικό πάρτι μέσω υπολογιστή. Όσον αφορά το χούμους, ο ισραηλινός σεφ Γιότο Οτελένγκι μοιράζεται μαζί μας ένα μυστικό: για να αποκτήσει πλούσια και απαλή υφή το χούμους , αφού χτυπήσουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά, προσθέτουμε 100 ml πολύ κρύο νερό και ξαναχτυπάμε το μείγμα άλλα 5 λεπτά.
Διαβάστε τη συνταγή ΕΔΩ:https://tastyday.gr/μένουμε-σπίτι-και-φτιάχνουμε-ζεστή-χω/