Μέτρα τύπου Πόρου ανακοινώθηκαν για τα νησιά Πάρο και Αντίπαρο – Μήνυμα με το 112 στους κατοίκους και τους τουρίστες

Μέτρα τύπου Πόρου ανακοινώθηκαν για τα νησιά Πάρο και Αντίπαρο – εκεί όπου οι νεαροί τουρίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αγνοούν κάθε οδηγία και μέτρο προφύλαξης θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους.

Στις 5 το απόγευμα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μετά τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά για τα νέα περιοριστικά μέτρα έστειλε νέο μήνυμα α στους κατοίκους και τους τουρίστες των νησιών Πάρος και Αντίπαρος, στα ελληνικά και τα αγγλικά.

«Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιής» τονίζεται χαρακτηριστικά στο μήνυμα, με σύνδεσμο να παραπέμπει στα μέτρα αναλυτικά. 

Για 10 ημέρες και ειδικότερα από τις 06.00, αύριο, 15-08-2020 έως και 24-8-2020 και ώρα 06.00, θα ισχύσουν τα ειδικά μέτρα για Πάρο και Αντίπαρο που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρησης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, όπως τονίζει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, δύναται να εφαρμοστεί αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

 

Καμία δημοσίευση για προβολή