Μια Ελληνοαμερικανίδα στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν – Ποια είναι η Τζεν Ψακι που αναλαμβάνει εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Μια Ελληνοαμερικανίδα με μεγάλη εμπειρία στις δαιδαλώδεις πολιτικές «διαδρομές» της Ουάσινγκτον αναλαμβάνει να γίνει η «φωνή» του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.

Πρόκειται για την Τζένιφερ «Τζεν» Ψάκι, η οποία έχει εργαστεί για την κυβέρνηση Ομπάμα ως μέλος της ομάδας επικοινωνίας, ενώ ήδη συνεργάζεται με τον Μπάιντεν, ως γενική συντονίστρια της προώθησης των κυβερνητικών στελεχών που θα πρέπει να περάσουν από την έγκριση της Γερουσίας.

Δείτε ακόμη: Χριστούγεννα με ανοιxτή την αγορά – Οι έξι δείκτες που θα κρίνουν το άνοιγμα του λιανεμπορίου. Τί θα γίνει με τα σχολεία και την εστίαση

Όλες οι κυρίες του προέδρου

Η Ψάκι είναι μία από τις επτά γυναίκες που θα στελεχώσουν το τμήμα των επικοινωνιών του Μπάιντεν, μόλις αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ, με επικεφαλής την Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, η οποία ήταν στην κορυφή της επικοινωνιακής ομάδας του εκλεγμένου προέδρου στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Καταγωγή από τη Μεσσηνία

Η Ψάκι γεννημένη το 1978, έλκει την καταγωγή της από τη Μεσσηνία, από την πλευρά του πατέρα της, Δημήτρη Ψάκη, ενώ έχει γεννηθεί στο Κονέκτικατ και κατείχε τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου από το 2015 έως το 2017. Προηγουμένως, ήταν εκπρόσωπος Τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να εργάζομαι ξανά για τον Τζο Μπάιντεν, έναν άνδρα που εκπροσώπησα τα χρόνια της κυβέρνησης Ομπάμα-Μπάιντεν και παρακολούθησα να συμβάλει καίρια στην οικονομική ανάκαμψη και στην ανοικοδόμηση των σχέσεών μας με τους εταίρους μας, αλλά και να εμποτίζει με ενσυναίσθηση και ανθρωπιά κάθε σύσκεψη στην οποία ήμουν παρούσα» έγραψε σε ανάρτησή της η Τζεν Ψάκι.

Διαβάστε ακόμη: 

Τάξη στα δεδομένα από τα rapid test βάζει η ΗΔΙΚΑ – Πώς θα εμπλουτιστεί το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με Covid-19 

Ευρωπαϊκές Τράπεζες ποιες είναι οι προκλήσεις για το 2021, τι αναμένουμε στην Ελλάδα

Η Επιστρεπτέα Προκαταβολή (5) του Δεκεμβρίου συγχωνεύεται με την Επιστρεπτέα (6) του Ιανουαρίου 2021 – Σκυλακάκης: Θα συνεχιστούν τα μέτρα στήριξης

Καμία δημοσίευση για προβολή