Μια συμβολική κίνηση με ξεκάθαρο μήνυμα η συνάντηση Άδωνι Γεωργιάδη με τη Lamda Development

Ο κ. Αθανασίου με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, την ημέρα που ... ξεμπλόκαρε η επένδυση

Με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development συναντήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, επιθυμώντας να στείλει ένα μήνυμα στην εγχώρια και διεθνή επενδυτική κοινότητα ότι το Ελληνικό θα προχωρήσει άμεσα.

Όπως έκανε ο ίδιος γνωστός, σε ανάρτησή του στο Twitter, η πρώτη συνάντηση που είχε σήμερα στο υπουργείο ήταν αυτή με τον επικεφαλής της Lamda Development Οδυσσέα Αθανασίου.

Η συνάντηση έρχεται μετά τον προεκλογικό θόρυβο και τον μπαράζ των δηλώσεων από πλευράς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και κατά της Lamda Development, με κορυφαίους υπουργούς της απελθούσης κυβέρνησης αλλά και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα να κατηγορεί την περασμένη εβδομάδα τη Lamda για συμφωνία με τη Νέα Δημοκρατία.

Είχε προηγηθεί η γνωστοποίηση του περιεχομένου της Κοινής Υπουργικής Απόφασης  όπου το υπουργείο Πολιτισμού θέτει, σύμφωνα με τον επενδυτή, «απροσπέλαστα εμπόδια» ακόμα και για την έναρξη του έργου.

Ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αναφερθεί προεκλογικά ότι σκοπεύει να προχωρήσει στην ανάκληση της επίμαχης Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ