Μικρότερος ο κίνδυνος θανάτου για όσους πίνουν πολύ μαύρο τσάι

    Eρευνητές, με επικεφαλής τη δρα Maki Inoue-Choi του Τμήματος Επιδημιολογίας και Γενετικής του Καρκίνου στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ,  έκαναν  δημοσίευση στο αμερικανικό ιατρικό περιοδικό “Annals of Internal Medicine”, ανέλυσαν στοιχεία για περίπου μισό εκατομμύριο ανθρώπους 40 έως 69 ετών, από τους οποίους το 85% έπιναν τακτικά τσάι και, από αυτούς, το 89% μαύρο τσάι.  Διαβάστε περισσότερα στο Healthmag.gr. 

    Καμία δημοσίευση για προβολή