Μήνυμα Κυριάκου Μητσοτάκη μέσω twitter “Σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του κοροναϊόυ – Ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες” (video)

Άρθρο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ένα έτος μετά το ξέσπασμα της πανδημίας στην Ελλάδα.

Νέο μήνυμα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω twitter: «Σπάμε την αλυσίδα μετάδοσης του κορονοϊού. Επιδεικνύουμε ατομική ευθύνη και ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες. Δεν συνωστιζόμαστε. Δεν μετακινούμαστε. Κρατάμε αποστάσεις. Μένουμε στο σπίτι!».

Ο πρωθυπουργός γράφει στο μήνυμά του: «Για να προστατέψουμε την κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες επιβάλλεται να μείνουμε στο σπίτι και να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές μας. Σε ποια σημεία μόνο πηγαίνουμε; Στη δουλειά, στο γιατρό, στο φαρμακείο, σε κατάστημα με τρόφιμα, στο ταχυδρομείο, στην τράπεζα, για προμήθεια καυσίμων ή για να βοηθήσουμε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη.

  • Η άσκηση σε ανοιχτό χώρο επιτρέπεται αλλά: Μόνο ανά δύο άτομα.
  • Η βόλτα με το σκύλο επίσης επιτρέπεται.
  • Πάντα θυμόμαστε: Κρατάμε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου από όλους!
  • Δεν επιτρέπονται οι δημόσιες συγκεντρώσεις άνω των 10 ατόμων αλλά ούτε και η οργάνωση ιδιωτικής συγκέντρωσης στο σπίτι.
  • Όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να οργανώσουν τηλεργασία για όλες τις δραστηριότητες όπου είναι δυνατόν δίχως εξαίρεση. Όταν αυτό είναι αδύνατον οι αποστάσεις ανάμεσα στους εργαζομένους πρέπει να τηρούνται ευλαβικά.
  •  Δείχνουμε ατομική ευθύνη. Μένουμε σπίτι».

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Καμία δημοσίευση για προβολή