Myblu – Το υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο, εναλλακτική επιλογή για τους ενήλικες καπνιστές! (video)

Ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό τσιγάρο, το myblu, κάνει την εμφάνισή του στην Ελληνική αγορά και στους ενήλικες καπνιστές.

Το myblu της Imperial Tobacco Hellas, αποτελεί μια εναλλακτική επιλογή για όσους ενήλικες καπνιστές επιθυμούν να κάνουν την μετάβαση σε ένα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικό τσιγάρο που στηρίζεται στην επιστήμη και την τεχνολογία αιχμής.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial Tobacco στη Ν.Α. Ευρώπη κ.Αλέξανδρος Καμάρας, παρουσιάζοντας το νέο προϊόν πριν από λίγες ημέρες, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Golf Prive στη Γλυφάδα, τόνισε ότι : «Οι καπνιστές ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές.  Ζητούν ευκολία, διάρκεια, ποικιλία, γευστική ικανοποίηση και πάνω απ’ όλα ασφάλεια και ποιότητα.  Εμείς φέρνουμε το νέο καινοτόμο προϊόν μας στην Ελλάδα, για να τους προσφέρουμε μια διαφορετική και ασφαλή εμπειρία, εναλλακτική του καπνίσματος».

https://youtu.be/WP0CO4r9Fjo

Το myblu είναι μια εμπειρία απόλαυσης σε συνδυασμό με την εύκολη χρήση του, είναι απλό, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα, διαθέτει πιστοποιήσεις και εγγύηση καλής λειτουργίας, έχει κομψή εμφάνιση και 5 διαφορετικά χρώματα συσκευών, δεν περιέχει καπνό, ούτε πίσσα, έχει ευχάριστη μυρωδιά και προσφέρεται σε πέντε γεύσεις και δύο επίπεδα νικοτίνης.

Ο κ. Αλέξανδρος Καμάρας μιλώντας τους στόχους της Imperial Tobacco επεσήμανε ότι: «Θα συνεχίσουμε να παράγουμε και να πουλάμε τα προϊόντα μας, πάντα σεβόμενοι τους νόμους και στηρίζοντας την εφαρμογή τους. Άμεσα όμως, θα προσφέρουμε νέες επιλογές, με προϊόντα νέας γενιάς για τα οποία θα επενδύσουμε σημαντικά ώστε να ενημερώσουμε τους καταναλωτές. Σε αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια μας θα στηρίξουμε και θα ενισχύσουμε το δίκτυο των εμπορικών συνεργατών μας και την μικρή λιανική -περίπτερα, ψιλικά και mini markets-, ενώ θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας στην χώρα μας.

Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε “Κάτι Καλύτερο” και η δέσμευση μας ότι θα βάλουμε όλες τις δυνάμεις μας για να το πετύχουμε. Είναι η υπόσχεση μας για το αύριο που αξίζει να είναι καλύτερο!

Από το newsroom του economico.gr

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Καμία δημοσίευση για προβολή