Νέα επένδυση από την PwC στην Ελλάδα με δημιουργία 100 θέσεων εργασίας

Στη δημιουργία SAP Center of Excellence επενδύει η PwC Ελλάδας, σε συνεργασία με το δίκτυο της PwC σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Στόχος είναι η  υλοποίηση προγραμμάτων μετασχηματισμού υψηλής δυναμικής που ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας και υποστηρίζουν τις ανάγκες των πελατών του πολυεθνικού δικτύου της PwC σε περισσότερες από 55 χώρες που ανήκουν στο ΕΜΕΑ.

Το SAP Center of Excellence της PwC Ελλάδας θα δημιουργήσει 100 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας σημαντικά την ήδη υπάρχουσα ομάδα των 50 έμπειρων επαγγελματιών που διαχειρίζονται με επιτυχία έργα μετασχηματισμού μεγάλου εύρους. Οι 150 επαγγελματίες που θα στελεχώσουν το SAP Center of Excellence θα έχουν τη βάση τους στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την περαιτέρω στελέχωση του SAP Center of Excellence, η PwC Ελλάδας θα προσλάβει έμπειρους μηχανικούς λογισμικού, αναλυτές, business applications ειδικούς και project managers.

Οι διαδικασίες των πρώτων προσλήψεων έχουν ήδη ξεκινήσει και η ολοκλήρωση και στελέχωση θα γίνει μέχρι το τέλος του 2020. Η ομάδα θα λάβει ανάλογη εκπαίδευση από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας από την Ελλάδα καθώς και από το δίκτυο της PwC, προετοιμάζοντας τους κατάλληλα για μεγάλα έργα μετασχηματισμού.

«Στην PwC έχουμε πάθος με την αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος μέσα από τον εντοπισμό της κατάλληλης λύσης και την επίτευξη αποτελεσμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Για να εκπληρώσουμε τη φιλοδοξία μας αυτή, χρειάζεται να συνδυάσουμε τις δεξιότητές μας με τη στρατηγική, την τεχνολογία και το συμβουλευτικό μας DNA. H επένδυση σε δεξιότητες SAP στο EMEA είναι θεμελιώδους σημασίας για την υλοποίηση προγραμμάτων μετασχηματισμού, με την Ελλάδα να κατέχει  ηγετικό ρόλο σε αυτό», σχολιάζει ο Μάρκο Αμιτράνο, head of Consulting, PwC UK και ΕΜΕΑ.ο δίκτυο της PwC, προετοιμάζοντας τους κατάλληλα για μεγάλα έργα μετασχηματισμού.

«Αντιλαμβανόμαστε πως ο ρόλος μας στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς συμβούλων είναι σημαντικός για την επιτυχία των πελατών μας. Ως εκ τούτου, υιοθετούμε έναν πιο εξωστρεφή ρόλο και επενδύουμε πέρα ​​από τα σύνορά μας, με το SAP Center of Excellence να αποτελεί την αρχή για μια σειρά επενδύσεων. Η εμπιστοσύνη που δείχνει το δίκτυο μας στην PwC Ελλάδας, επιβεβαιώνει την υψηλή τεχνογνωσία και ποιότητα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων μετασχηματισμού. Όραμα μας είναι να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του μέλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα», τονίζει ο Κυριάκος Ανδρέου, Advisory Leader της PwC Greece.

Περισσότερα νέα, ρεπορτάζ και αναλύσεις:ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ