Ο Ανδρέας Βαζαίος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο – Πρεσβευτής του Almora PLUS® SPORT

Μια νέα αγωνιστική πρόκληση επιφυλάσσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο για τον πρωταθλητή κολύμβησης και πρεσβευτή του Almora PLUS® SPORT, Ανδρέα Βαζαίο.

Ο κορυφαίος αθλητής θα συμμετέχει σε 3 αγωνίσματα, δημιουργώντας σημαντικές προσδοκίες για ακόμη περισσότερες διακρίσεις.

Ειδικότερα, στις 25 Ιουλίου θα αγωνιστεί στα 4Χ100 μέτρα ελεύθερο, στις 28 Ιουλίου στους προκριματικούς αγώνες για τα 200 μέτρα και στις 30 Ιουλίου για τα 4Χ100 μέτρα στη μικτή ομαδική.

Πολύτιμος σύμμαχος στην αγωνιστική προσπάθεια του Ανδρέα θα είναι το almora PLUS® SPORT. Με μοναδική σύνθεση από Ηλεκτρολύτες (Na, K, Cl), Ασβέστιο (Ca), Μαγνήσιο (Mg) και το φυτικό εκχύλισμα Citrus sinensis, το κορυφαίο αυτό συμπλήρωμα διατροφής θα φροντίσει για τη σωστή ενυδάτωσή και την μικρότερη καταπόνηση του οργανισμού και την ενίσχυση της απόδοσής τους, διασφαλίζοντας καλύτερες αθλητικές επιδόσεις.

Η ΕLPEN εύχεται καλή επιτυχία στον Ανδρέα, για τον οποίο νιώθει ιδιαίτερα περήφανη! Το almora PLUS® SPORT είναι ο σταθερός του σύμμαχος  στην πορεία για την  επίτευξη κορυφαίων επιδόσεων και την κατάκτηση σημαντικών διακρίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Καμία δημοσίευση για προβολή